27 April 2019

Bars  Class met een  Koninklijk  tintje.

Altijd al Bars willen leren? Of ben je nieuwsgierig wat het is? Na 1 dag mag je dit zelf toepassen op anderen en je kan dit ook in je eigen praktijk gebruiken.

Bars zijn 32 punten op het hoofd die zacht worden aangeraakt. Hierdoor wordt het onbewuste aangezet om alle ballast die je niet meer nodig hebt te ontladen en af te voeren. Zie het als het opschonen van de harde schijf van je computer. Die oude ballast neemt ruimte in en belast jouw systeem zwaar waardoor je ook minder energie hebt. Door dit opruimen krijg je weer meer energie, je hoofd komt tot rust. Dit vergroot weer jouw bewustzijn en geeft je toegang tot andere keuzes en nieuwe mogelijkheden.

Het is in 1 dag aan te leren. Je krijgt er een kaart bij waarop alle punten aangegeven staan. Een uitgebreide handleiding voor naslag krijg je ook.

Deze dag geef je 2 maal een behandeling en ontvang je een behandeling. Met hoeveel gemak kan jij dit gaan ervaren en leren?

Na deze dag kan je familie en/of vrienden een behandeling geven, je kan dit ook toepassen in je eigen praktijk.

Komt deze datum niet goed uit? Laat het mij weten, dan kijken we naar andere mogelijkheden. Wil je dit graag samen met iemand doen op een andere datum? Dan kijken wij naar mogelijkheden. Hoe wordt het nog beter dan dat?

Informatie:

  • €300,- incl handleiding, headchart, lunch, drinken en versnaperingen.
  • Is dit een herhaling? Dan zijn de kosten €150,-
  • Praktijk KW te Zeist
  • Parkeren in de straat
  • Bushalte om de hoek

Weet je niet of dit iets voor je is? Kom eerst een sessie ervaren.

Meer informatie en aanmelden klik hier en vul je gegevens en bericht in.