Healy

Healy, niet zomaar een gadget….

Posted On januari 20, 2020 at 10:36 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Healy, niet zomaar een gadget….

Sinds een paar maanden heb ik een gadget in huis met een app op mijn telefoon. Best wel een beetje prijzig, maar goed ik houd eenmaal van gadgets èn het is goed voor mijn gezondheid las ik in de berichten. Na veel wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en de Healy gekocht. Vanaf het eerste moment was ik ervan overtuigd dat dit werkt! Ik merkte dat mijn energieniveau omhoog ging en ik dieper in slaap kwam.

De Healy is een bioresonantie apparaat in broekzakformaat. Helende frequenties worden uitgezonden voor allerlei soorten toepassingen. Zo is het zelfs dat de westerse medische wetenschap dit heeft erkend voor chronische pijn, migraine, skeletpijn, fibromyalgie, depressie, angst en slaapstoornissen (wel in combinatie met de electroden).

Maar met de Healy kan je veel meer. Lees hieronder het verhaal van Anita over de ondersteuning die ik haar mocht geven met de Healy tijdens haar reis:

“Vorige week schreef ik dat ik tijdens mijn vakantie in Amerika de bladzijde heb omgeslagen en een nieuw hoofdstuk ben begonnen. Dat heb ik niet alleen gedaan. Ik heb hulp gekregen van Karin ten Wolde, die mij op afstand begeleidde met de Healy.

De Healy is een klein, bijzonder apparaatje dat helende frequenties uitzendt. Energie is niet aan tijd en ruimte gevonden, dus of je nou in Nederland of in Amerika zit, dat maakt niet uit.

Tweemaal per dag stemde Karin op mij af en zond zij frequenties naar mij toe die perfect pasten bij mijn gesteldheid van dat moment.

Had ik – door de jetlag en een snurkende echtgenoot – een slechte nacht achter de rug, dan lag de nadruk meer op het slapen. Moest ik even een mentale barrière beslechten of oude gedragspatronen doorbreken, dan kreeg ik daarvoor speciale ondersteuning.

Het was heel fijn om mij gesteund te weten en de coaching die Karin geeft is heel kundig en to the point. Dat maakte het voor mij makkelijker om nieuwe keuzes te maken en zo een andere uitkomst te creëren.

Ben jij benieuwd wat de Healy voor jou kan betekenen, of denk je eraan zelf zo’n apparaatje aan te schaffen? Neem dan contact op met Karin.

Zij geeft heldere, duidelijke uitleg en staat open voor verschillende vormen van begeleiding. Dit kan zowel live in haar praktijk in Zeist, als op afstand zoals zij bij mij heeft gedaan.”

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt in de Healy? Ik vertel je er graag meer over. Neem contact met mij op via de mail: praktijkkw@karintenwolde.nl

Lieve groet, Karin.