Bars

Kracht vanuit KWetsbaarheid

Posted On februari 14, 2019 at 2:27 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Kracht vanuit KWetsbaarheid

Kwetsbaarheid is niet iets wat je niet mag laten zien. Het is geen teken van zwakte. Ik heb heel lang gedacht dat ik mij stoer en sterk moest laten zien om gezien te worden, om mee te kunnen tellen. Iets anders is een teken van zwakte en daar wordt misbruik van gemaakt was mijn overtuiging en ervaring. Doordat ik mijn kwetsbaarheid niet wilde (mocht) laten zien, stapelde alles zich op in mijn lichaam. Mijn (onzichtbare) rugzak werd steeds zwaarder en zwaarder.

Door middel van onder andere Access Bars® is deze rugzak een stuk lichter geworden. Ik had het lef om dit onder ogen te zien en vond de juiste persoon die mij hierbij in alle vertrouwen heeft geholpen.

Ik begon in te zien dat mijn kwetsbaarheid óók mijn kracht is. Hierdoor word ik weer gezien en gehoord.

Om een stukje kwetsbaarheid met jullie te delen: Ik heb altijd een grote liefde gehad voor beren (echte beren of knuffelberen). Daarom heb ik ook een kleine verzameling beren met allemaal een specifiek verhaal waarom deze bij mij is en blijft. De teddybeer staat voor mij symbool voor het lieve, het zachte, de kwetsbaarheid net als de welp van een echte beer. De grote beer staat symbool voor kracht, maar in de zorg voor de welp zie je ook weer de zachtheid van deze beer. Dus hoe groot of sterk je ook bent, je zachte, liefdevolle, kwetsbare kant mag ook gezien worden.

Kracht vanuit KWetsbaarheid.

Karin ten Wolde

Wil je aankomende aanbiedingen/acties niet missen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief