Valentijn

Valentijnsdag

Posted On februari 14, 2019 at 1:56 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Valentijnsdag

Vandaag is het mijn vrije dag, eigenlijk hoefde ik er niet vroeg uit. Onze hond was een andere mening toegedaan om 6:30 uur.😉 Met hem een klein rondje gelopen. Zijn rondes zijn niet meer zo groot dus waren we snel weer terug.
Maar ik was wakker en genoot van de kou buiten. De vogels waren flink aan het fluiten. Dus om 7:15 uur stond ik opnieuw buiten in mijn hardloopkleding. Het was nog wel donker, maar je kon merken dat dat niet lang meer zou duren. Het was nog rustig onderweg, hier en daar een fietser. Onderweg werd ik getrakteerd op een mooie zonsopgang.
Terwijl ik mijn ronde liep dwaalden mijn gedachten regelmatig af. Het is vandaag Valentijnsdag. Ik bedenk mij dat het eigenlijk iedere dag Valentijnsdag voor mij is. Liefde voor mijn man en kinderen, onze hond en kat, familie, vrienden. Iedere dag leven vanuit liefde voor jezelf en naar elkaar, dat is wat ik wens op deze dag voor iedereen.💖
Happy Valentine’s Day.

Dit is rijkdom. Helaas kon ik drie jaar geleden hier niet van genieten, kwam ik met moeite mijn bed uit. Dat is nu wel anders. Wil jij dit ook weer kunnen? Wees je eigen Valentijn en neem contact met mij op, dan kijken we samen naar hoe jij dit weer kan bereiken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, schemering, boom, buiten en natuur